Aslankaya Ateş Püskürdü

Geçtiğimiz gün Rize’de yayın yapan bir internet haber sitesinde çıkan haberlere yönelik açıklama yapan CHP Rize il başkanı Mehmet ASLANKAYA sert konuştu.


07 Mart 2014 17:25
Geçtiğimiz gün Rize’de yayın yapan bir internet haber sitesinde çıkan haberlere yönelik açıklama yapan CHP Rize il başkanı Mehmet ASLANKAYA sert konuştu.
 
Mehmet ASLANKAYA açıklamasında, "Dün internette ismini vermeyen kişiler, CHP adayının AKP'yi desteklediğini yazdılar. Onlara sözüm o ki dürüst olan ismini verir. Ben CHP İl Başkanı olarak diyorum "Ki satılmışlar dürüst siyaset yapanlardan korkdukça çirkinleşeceklerdir. Çünkü onlar yolsuzluk batağındadır, Halkın yüzüne çıkacak durumda değillerdir. Halkın yanlız adayla değil Bakan ile Milletvekilleri ile gidebilmektedir. Sonuç olarak başta kadınlar olmak üzere Rize'linin desteği ile Mine ORHON Belediye Başkanı seçilecektir" dedi.
 
Söz konusu haber şöyle;

Chp'liler Mine ORHON'dan Memnun Değil
 
CHP rahatsız Kılıçdaroğlu'nu Rize'de protesto eden binlerce Rizeli CHP'nin kendi içinde de huzursuzluk yarattı. CHP Belediye Başkan Adayı Mine ORHON'un AK Parti hükümetinin Rize'de yaptığı icraatları övmesi AK Parti Rize Milletvekili Hasan KARAL'ın kendisine teşekkür etmesi parti içinde huzursuzluk yarattığı Bazı CHP'lilerin Adayımız AK Partiye çalışıyor biz kimi destekliyoruz adaya gerek yoktu biz AK Partiyi adaysız da desteklerdik, Mine Hanımı konu mankeni olarak mı getirdik serzenişlerinde bulundular.

Adaylarının AK Parti hükümetinin icraatlarını övmesini kabullenemeyen bazı partililer oyumuzu CHP'ye vermeyeceğiz mademki icraatları AK Parti Yapıyor Oylarımızı AK Partiye vereceğiz şeklinde ki tepkileri dile getiriyorlar.

Kaynak :
 
Yorum Ekleyin
Başlık: *
Yorum:
Güvenlik Kodu:
 

KÖŞE YAZARLARI

Gündem ve diğer konularla ilgili konular.

Query Error : (select yazarlar.Resim,yazarlar.Baslik as yazaradsoyad,yazarlar.Eposta as yazareposta,yazilar.*,yazarlar.Baslik as yazarbaslik,MAX(yazilar.Tarih) as yazitarih from yazilar,yazarlar where yazilar.Tarih = (SELECT MAX(Tarih) FROM yazilar where yazarID=yazarlar.ID) AND yazilar.onay=1 AND yazarID=yazarlar.ID group by yazarID order by yazilar.Tarih desc limit 0,3).Expression #4 of SELECT list is not in GROUP BY clause and contains nonaggregated column 'kma0002_sys.yazilar.ID' which is not functionally dependent on columns in GROUP BY clause; this is incompatible with sql_mode=only_full_group_by