Chelsea Ali Adnan'a Talip

Ashley COLE ile yollarını ayıran Chelsea, bu mevkiyi Ali Adnan ile doldurmayı düşündüğü ve transfer için 10 Milyon Euro ödeme yapılacağı iddia edildi.


02 Haziran 2014 21:34
Chelsea'de sözleşmesi sona eren Ashley COLE'un yerini Süper Lig'den bir oyuncunun dolduracağı iddia edildi. Ada basınında yer alan haberlere göre Londra ekibi, yolun sonuna geldiği deneyimli sol beki Ashley COLE'un boşluğunu Çaykur Rizespor'un genç yıldızı Ali Adnan ile doldurmak istiyor.
 
İlk olarak Southampton'dan Luke SHAW'u gündemine aldığı belirtilen Maviler'in, 19 yaşındaki futbolcuya Manchester United'ın yaptığı ciddi teklifin ardından, alternatif isimleri gündemine aldığı belirtildi.

CHELSEA ALİ ADNAN'IN PEŞİNDE


İngilizlerce "Asya'nın Gareth Bale'ı" olarak lanse edilen Ali Adnan'ın Chelsea'nin sol bek mevki için düşündüğü isim olarak öne çıktığı bildirildi. Iraklı oyuncunun bulunduğu kanattaki sürati ve duran toplardaki etkisinin Ada ekibinin kurmaylarınca etkileyici bulunduğu ifade edildi. Skorer'ın haberine göre Chelsea'nin 20 yaşındaki yıldız için kulübüne 10 milyon euroluk bir ödemeyi gözden çıkarabileceği belirtiliyor.

Kaynak :
 
Yorum Ekleyin
Başlık: *
Yorum:
Güvenlik Kodu:
 

KÖŞE YAZARLARI

Gündem ve diğer konularla ilgili konular.

Query Error : (select yazarlar.Resim,yazarlar.Baslik as yazaradsoyad,yazarlar.Eposta as yazareposta,yazilar.*,yazarlar.Baslik as yazarbaslik,MAX(yazilar.Tarih) as yazitarih from yazilar,yazarlar where yazilar.Tarih = (SELECT MAX(Tarih) FROM yazilar where yazarID=yazarlar.ID) AND yazilar.onay=1 AND yazarID=yazarlar.ID group by yazarID order by yazilar.Tarih desc limit 0,3).Expression #4 of SELECT list is not in GROUP BY clause and contains nonaggregated column 'kma0002_sys.yazilar.ID' which is not functionally dependent on columns in GROUP BY clause; this is incompatible with sql_mode=only_full_group_by