Çocuk Sürücü Polisleri Þok Etti

Rize'de 13 yaþýndaki oðluna araba kullandýran ve "On dakika sonra arabayý yine çocuða vereceðim" diyen baba polisleri þok etti.


25 Haziran 2014 14:10
Rize’de trafiðin en yoðun olduðu Adnan Menderes Bulvarý’nda çocuk yaþta sürücünün otomobil kullandýðýný fark eden trafik ekipleri aracý durdurdu, sürücünün 13 yaþýnda R. Peçe adlý çocuk olduðunu belirledi. Çocuðun yanýnda bulunan ve "Aracýný ehliyetsiz kiþilere kullandýrma" suçundan 1407 lira trafik cezasý kesilen baba Mustafa PEÇE çocuðunun süper araba kullandýðýný belirterek, "10 dakika sonra arabayý yine çocuða vereceðim. Ceza önemli deðil, saðlýk olsun" sözleri þaþkýnlýk yarattý.

Adnan Menderes Bulvarý’nda bir otomobili küçük yaþta çocuðun kullandýðýný fark eden trafik polisleri önce aracý takibe aldý, sonra da anonsla uyararak kenara çektirdi. Yapýlan incelemede babasý Mustafa PEÇE’nin yanýnda aracý 13 yaþýndaki R. Peçe’nin kullandýðý belirlendi. Baba Mustafa PEÇE’nin "Bu iþin bir imkaný yok mu" sorusu üzerine trafik polisi "Böyle bir olayýn ne imkaný olabilir" diye yanýt verdi. Rahat tavýrlarý ile dikkat çeken Mustafa PEÇE, hakkýnda tutanak tutan polislerin yanýnda "Oðlum 3 yýldýr süper araba kullanýyor. Hatta benden daha iyi kullanýyor. Samsun’dan Giresun’a kadar arabayý o sürdü" dedi. Mustafa PEÇE’ye "Aracýný ehliyetsiz kiþilere kullandýrma" suçundan 1407 lira trafik cezasý kesildi.

POLÝS UYARDI AMA...

Polis ekipleri "Bir daha çocuða araba verme" diye uyardýðý Mustafa PEÇE otomobiline bindi, çocuðunu arka koltuða geçirdi, emniyet kemerini taktý ardýndan ise tekrar çocuða araba verecek misiniz sorusuna "10 dakika sonra arabayý yine çocuða vereceðim. Ceza önemli deðil, saðlýk olsun" diyerek yoluna devam etti.





Kaynak :
 
Yorum Ekleyin
Baþlýk: *
Yorum:
Güvenlik Kodu:
 

KÖÞE YAZARLARI

Gündem ve diðer konularla ilgili konular.

Query Error : (select yazarlar.Resim,yazarlar.Baslik as yazaradsoyad,yazarlar.Eposta as yazareposta,yazilar.*,yazarlar.Baslik as yazarbaslik,MAX(yazilar.Tarih) as yazitarih from yazilar,yazarlar where yazilar.Tarih = (SELECT MAX(Tarih) FROM yazilar where yazarID=yazarlar.ID) AND yazilar.onay=1 AND yazarID=yazarlar.ID group by yazarID order by yazilar.Tarih desc limit 0,3).Expression #4 of SELECT list is not in GROUP BY clause and contains nonaggregated column 'kma0002_sys.yazilar.ID' which is not functionally dependent on columns in GROUP BY clause; this is incompatible with sql_mode=only_full_group_by