Çocuklar Burak Abileriyle Buluştu

Televizyon ekranlarından çocukların yakından tanıdığı "Burak Abi" ikinci kez Rizeli çocuklarla buluştu.


28 Temmuz 2013 14:29
Rize Belediyesinin organizasyonuyla hazırlanan Ramazan etkinlikleri çerçevesinde çocuklar Ramazan ayını dolu dolu yaşıyor. Önceki hafta Orta oyunu ile eğlenen çocuklar bu hafta "Burak Abi" lerinin hazırlayıp sunmuş olduğu çocuk programıyla eğlencenin tadına vardılar.

İsmail Kahraman Kültür Merkezinde gerçekleşen çocuk programına katılım yoğun oldu. Programa, çocukların ellerinde Türk Bayrağı kendisinin dilinde Türkiye şarkıları ile başlayan "Burak Abi" çocuklara Ramazanla ilgili sorular sorarak doğru bilenlere top dağıttı. Programın ortasında beklenmedik bir anda sahneye çıkan Dinozor ve Goril kuklalar ile kuklacı Volkan Abi çocukların eğlencesine eğlence kattı. Programın içerisinde Karagöz ve Hacivat'a da yer verildi.

Program sonunda ise çocuk programı yapımcısı Burak Abi'ye Rize Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa ALTAY tarafından çiçek takdim edildi.

Rize Belediyeyesi Ramazan Etkinlikleri 3 Ağutos 2013 Cumartesi (Kadir Gecesi) Akşam Namazından sonra Rize Sahil Camii de Dünyaca Ünlü Hafızlardan Kur-an ziyafeti  ile devam edecek.









Kaynak :
 
Yorum Ekleyin
Başlık: *
Yorum:
Güvenlik Kodu:
 

KÖŞE YAZARLARI

Gündem ve diğer konularla ilgili konular.

Query Error : (select yazarlar.Resim,yazarlar.Baslik as yazaradsoyad,yazarlar.Eposta as yazareposta,yazilar.*,yazarlar.Baslik as yazarbaslik,MAX(yazilar.Tarih) as yazitarih from yazilar,yazarlar where yazilar.Tarih = (SELECT MAX(Tarih) FROM yazilar where yazarID=yazarlar.ID) AND yazilar.onay=1 AND yazarID=yazarlar.ID group by yazarID order by yazilar.Tarih desc limit 0,3).Expression #4 of SELECT list is not in GROUP BY clause and contains nonaggregated column 'kma0002_sys.yazilar.ID' which is not functionally dependent on columns in GROUP BY clause; this is incompatible with sql_mode=only_full_group_by