Hayat Kadını Bakın Kim Çıktı

Kocaeli'nin Körfez İlçesinde yaşayan 23 yaşındaki genç, buluştuğu hayat kadını öz annesi çıkınca sinir krizi geçirdi.


17 Eylül 2014 08:57
İddialara göre Kocaeli'nin Körfez ilçe Esentepe Mahallesi’nde arkadaşıyla birlikte bekar hayatı yaşayan 23 yaşındaki O.D. isimli genç, hayat kadınıyla birlikte olmak istedi ve bunu bir arkadaşına söyledi.

TELEFON NUMARASINI ARKADAŞINDAN ALDI

Arkadaşından bir hayat kadınının telefonu alan O.D. isimli genç, hayat kadınıyla pazarlık yapmaya başladı. 100 TL’den fiyat açan hayat kadını ile 40 TL karşılığında anlaşan genç haberine göre, telefonda "Araban var mı? Ücretimi peşin isterim" diyen hayat kadını genci buluşma yerinde beklemeye başladı. Yürüyerek buluşma yerine giden genç O.D. gördüğü manzara karşısında dondu kaldı.

Hayat kadının annesi olduğunu öğrenen O.D. sinirden gözyaşlarını tutamazken Annesi ise olay yerinden şehir içi minibüsüne binerek uzaklaştı.

"ŞOK OLDUM"

Büyük bir şok yaşayan O.D. isimli genç ise "Annem ile babam 10 yıl önce boşandılar. Ben daha 13 yaşında bir çocuktum. Annem daha sonra başka biriyle evlendi. Ondan sonrasından haberim yok.

Zaman zaman beni ziyaret eder görüşürdük. Tanıdıklar "Annen hayat kadını oldu" dediler. İnanmadım. Arkadaşımdan telefonunu aldım, aradım. Gerçekten beklediğim durağa geldi. Şok oldum, sinirledim ve gözyaşı döktüm. Kendisi de otobüse binip uzaklaştı" dedi.

Kaynak :
 
Yorum Ekleyin
Başlık: *
Yorum:
Güvenlik Kodu:
 

KÖŞE YAZARLARI

Gündem ve diğer konularla ilgili konular.

Query Error : (select yazarlar.Resim,yazarlar.Baslik as yazaradsoyad,yazarlar.Eposta as yazareposta,yazilar.*,yazarlar.Baslik as yazarbaslik,MAX(yazilar.Tarih) as yazitarih from yazilar,yazarlar where yazilar.Tarih = (SELECT MAX(Tarih) FROM yazilar where yazarID=yazarlar.ID) AND yazilar.onay=1 AND yazarID=yazarlar.ID group by yazarID order by yazilar.Tarih desc limit 0,3).Expression #4 of SELECT list is not in GROUP BY clause and contains nonaggregated column 'kma0002_sys.yazilar.ID' which is not functionally dependent on columns in GROUP BY clause; this is incompatible with sql_mode=only_full_group_by