İki Farklı Oyun Sergiledik

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Uğur TÜTÜNEKER, Antalya maçının ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı.


09 Mart 2014 19:08
Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Uğur TÜTÜNEKER, 2-1 sonuçlanan Medicalpark Antalyaspor maçının ardından karşılaşmanın ilk yarısı ve ikinci yarısında değişik bir futbol oynadıklarını söyledi.

İlk yarı kötü bir futbol sergilediklerini kaydeden Uğur TÜTÜNEKER, Yediğimiz golden sonra ikinci yarıya iyi başladık. Maçın ikinci yarısında ilk dakikadan itibaren pozisyonlara girmeye başladık. İkinci yarıda kendimize özgüvenimiz geldi. İki gol bulduk. İkinci yarı takımın ortaya koyduğu karakter çok iyiydi. 3 puan aldığımız için çok mutluyuz. Çünkü rakibimiz de Antalyaspor'du. Bu maç bizim için çok önem arz ediyordu. Takımımı tebrik ediyorum diye konuştu.

SEZER: "ZOR DEPLASMANDAN 3 PUAN ALDIK"


Çaykur Rizesporlu futbolcu Sezer ÖZMEN zevkli bir mücadele yaşandığını söyleyerek, "Çekişmeli bir maç oldu. İkinci yarı bizim arzuladığımız gerçek Rizespor vardı. Zor bir deplasmandı. İyi bir 3 puan aldık. 6 puanlık maçı aldık. Bu haftayı unutup kalan maçlara iyi hazırlanıp, Rize'yi bulunduğu durumdan çıkarmak için var gücümüzle çalışacağız" dedi.

SYLVESTRE: LUALUA OYUNUN KADERİNİ DEĞİŞTİRDİ


Ludovic SYLVESTRE ise iki yarı birbirinden farklı oyun ortaya koyduklarını vurgulayarak, "İlk yarıda istediğimiz oyunu sergileyemedik. İkinci yarıda kaybedecek bir şeyimiz yoktu. Özellikle Lualua'nın oyuna girmesi ile maçın kaderi değişti. 3 puan aldığımız için çok mutluyum" diye konuştu.

Kaynak :
 
Yorum Ekleyin
Başlık: *
Yorum:
Güvenlik Kodu:
 

KÖŞE YAZARLARI

Gündem ve diğer konularla ilgili konular.

Query Error : (select yazarlar.Resim,yazarlar.Baslik as yazaradsoyad,yazarlar.Eposta as yazareposta,yazilar.*,yazarlar.Baslik as yazarbaslik,MAX(yazilar.Tarih) as yazitarih from yazilar,yazarlar where yazilar.Tarih = (SELECT MAX(Tarih) FROM yazilar where yazarID=yazarlar.ID) AND yazilar.onay=1 AND yazarID=yazarlar.ID group by yazarID order by yazilar.Tarih desc limit 0,3).Expression #4 of SELECT list is not in GROUP BY clause and contains nonaggregated column 'kma0002_sys.yazilar.ID' which is not functionally dependent on columns in GROUP BY clause; this is incompatible with sql_mode=only_full_group_by