İsrail Gazze'yi Bombalıyor

İsrail ve Filistin arasında sağlanan 1 günlük ateşkes daha 12 saat olmadan bozuldu.


19 Ağustos 2014 19:40
İsrail ve Filistin arasında uzatılan 1 günlük ateşkes, süre dolmadan bozuldu. Hamas'ın roket fırlattığını iddia eden İsrail Başbakanı Benyamin NETENYAHU ordu birliklerine saldırı emri verdi. Bunu üzerine savaş uçakları Gazze’yi bombalamaya başladı. 

İsrail ordusundan yapılan açıklamada Gazze'den gün içerisinde 3 füzenin Berşeba şehrine düştüğü bildirildi. Hamas'tan ise herhangi bir açıklama gelmedi.

Bu arada, İsrail ve Filistin heyetleri arasında Kahire'de yapılan dolaylı görüşmeler de kesildi. Kalıcı barışın şimdilik uzak göründüğü bölgede İsrail ve Filistin arasında derin anlaşmazlıklar var.

İsrail'in 7 Temmuz’da başlattığı saldırılılarda çoğu kadın ve çocuk olmak üzere 2 binin üzerinde Filistinli hayatını kaybetti, 10 bin kişi de yaralandı.

Kaynak :
 
Yorum Ekleyin
Başlık: *
Yorum:
Güvenlik Kodu:
 

KÖŞE YAZARLARI

Gündem ve diğer konularla ilgili konular.

Query Error : (select yazarlar.Resim,yazarlar.Baslik as yazaradsoyad,yazarlar.Eposta as yazareposta,yazilar.*,yazarlar.Baslik as yazarbaslik,MAX(yazilar.Tarih) as yazitarih from yazilar,yazarlar where yazilar.Tarih = (SELECT MAX(Tarih) FROM yazilar where yazarID=yazarlar.ID) AND yazilar.onay=1 AND yazarID=yazarlar.ID group by yazarID order by yazilar.Tarih desc limit 0,3).Expression #4 of SELECT list is not in GROUP BY clause and contains nonaggregated column 'kma0002_sys.yazilar.ID' which is not functionally dependent on columns in GROUP BY clause; this is incompatible with sql_mode=only_full_group_by