Kanser Hastaları Moral Depoladı

Rize’de Gülbahar Hatun Derneği ile Ebruli Yaşam ve Sanat Derneği tarafından kanser hastaları için moral günü düzenlendi.


10 Şubat 2014 15:08
Rize’de Gülbahar Hatun Derneği ile Ebruli Yaşam ve Sanat Derneği tarafından Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine bağlı Robotik Onkoloji Merkezi’nde tedavi gören hastalar ve yakınlarıyla Çamlıhemşin İlçesine bağlı Ayder Yaylası’nda moral günü düzenlendi.

Etkinliğe Rize Valisi Nurullah ÇAKIR’ın eşi Cemile ÇAKIR, Gülbahar Hatun Derneği Başkanı Emine YANBAY, Ebruli Yaşam ve Sanat DerneğiBaşkanı Hülya CERRAHOĞLU ile Robotik Onkoloji Merkezi’nde çalışan sağlık personelleri ile tedavi gören hasta ve yakınları katıldı.

Rize Valisi Çakır’ın Cemile ÇAKIR, burada yaptığı konuşmada, Rize’de Gülbahar Hatun Derneği Başkanı ile Ebruli Yaşam ve Sanat Derneğimizin kanser hastalarına moral vermek amacıyla böyle bir etkinlik düzenlendiğini söyleyerek, "Hepimiz birer hasta adayıyız. Bugün onların hasta olması yarın bizlerin hasta olmayacağı anlamına gelmez. 4 Şubat Dünya Kanser Günü olması nedeniyle ilimizde hizmet veren sivil toplum kuruluşlarımızı onkoloji hastanesi personelleri ve tedavi gören hastaları için düzenledikleri bu organizasyon hem onlar için hem bizler için çok iyi oldu" dedi.

Çakır, böyle anlamlı bir organizasyonda yer almaktan çok mutlu olduğunu ve bu organizasyonların devam etmesi gerektiğini söyledi.

Kaynak :
 
Yorum Ekleyin
Başlık: *
Yorum:
Güvenlik Kodu:
 

KÖŞE YAZARLARI

Gündem ve diğer konularla ilgili konular.

Query Error : (select yazarlar.Resim,yazarlar.Baslik as yazaradsoyad,yazarlar.Eposta as yazareposta,yazilar.*,yazarlar.Baslik as yazarbaslik,MAX(yazilar.Tarih) as yazitarih from yazilar,yazarlar where yazilar.Tarih = (SELECT MAX(Tarih) FROM yazilar where yazarID=yazarlar.ID) AND yazilar.onay=1 AND yazarID=yazarlar.ID group by yazarID order by yazilar.Tarih desc limit 0,3).Expression #4 of SELECT list is not in GROUP BY clause and contains nonaggregated column 'kma0002_sys.yazilar.ID' which is not functionally dependent on columns in GROUP BY clause; this is incompatible with sql_mode=only_full_group_by