Krallığına Son Vereceğiz

Saadet Partisi Rize Belediye Başkan Adayı Mehmet BEKAROĞLU, AK Parti Milletvekili Hasan KARAL'a verdi veriştirdi.


10 Mart 2014 16:35
İktidar partisi mensuplarının oturup beklediklerini ve Başbakan’ın gelip, selam vererek seçim kazanmayı umduklarını söyleyen Bekaroğlu, AK Parti adayının pek ortalarda görünmediğini, onun yerine her yerde Hasan KARAL’ın boy gösterdiğini belirterek, Karal’ın Rize’de krallık kurduğunu, 30 Mart’ta Karal’ın krallığına son vereceklerini ifade etti.

Rize insanının kararını verdiğini ve bu kararını değiştirmeyeceğini söyleyen Saadet Partisi Rize Belediye Başkan adayı Prof. Dr. Mehmet BEKAROĞLU, "Rizeli bu seçimin başbakanlık seçimi olmadığını, yerel seçim olduğunu biliyor. 10 yıl Rize’yi idare edenler, Rize’yi iyi yönetemediler. Rize’yi idare edenler derken aklınıza Halil BAKIRCI gelmesin, o belediyeyi idare etti. Rize’yi idare eden başka birisi var, milletvekili... Rizeli’ye tepeden bakıyor Hasan KARAL, siz ona kral diyebilirsiniz. Rize’de krallığını ilan etti" dedi.

"AK PARTİ ADAYI ORTALARDA YOK"

AK Parti belediye başkan adayını tanımadığını, halkın da çok fazla tanımadığını belirten Bekaroğlu, "Temiz bir arkadaşa benziyor. Ama hiçbir yerde yok bu arkadaş, hiçbir yerde konuşmuyor, televizyonlara çıkmıyor, hiçbir şey anlatmıyor. Takip edebilirseniz, internette haberlerde okursunuz; diyor ki, "Ben geldim, yeni yüzüm, Rize’de iyi şeyler yapıldı, ben de bu iyi şeyleri yapmaya devam edeceğim." Kim çıkıyor televizyonlara; Hasan KARAL. Kim savunma yapıyor; Hasan KARAL. Sanki belediye başkan adayı o. Rizeli bunu biliyor, görüyor. AK Parti eğer 3’üncü dönem seçilirse, Hasan KARAL, giremediği tek yer olan belediyeye girmiş olacak. Çünkü Halil BAKIRCI onu belediyeye sokmuyordu" diye konuştu.

"KARAL MEVZUYA BİR TÜRLÜ GELEMİYOR"

Hasan KARAL’ın da yerel meselelerle alakalı hiç konuşmadığını, sanki kendi hatalarının sorumlusu Başbakanmış gibi sürekli olarak topu Başbakan’a atarak, "Çok büyük bir durum var, herkes Başbakana saldırıyor, Rize buna bir cevap versin" şeklinde konuşuyor ve asıl meseleye, Rize’nin kötü yönetildiği konusuna gelmiyor" dedi.

FIKRALI BENZETME

Bekaroğlu, "Temel İstanbul’da bir adam vurur, mahkemeye düşer. Hakim Bey sorar, "Anlat bakalım Temel, adamı neden, nasıl vurdun, anlat bakalım" Temel derki, "Hakim Bey, Rize’den çıktık yola, İyidere’ye kadar geldik, hava bozdu, tekrar döndük Rize’ye. Birkaç gün geçti tekrar vapurla yola çıktık, hava yine bozdu, yine Rize’ye geri döndük." Hakim der ki, "Yahu sen ne diyorsun Temel, hele şu İstanbul’a bir gel de anlat bu işi." Temel, "İstanbul’a geleyim de beni as değilmi" der.
 
Hasan KARAL’ın durumunu Temel’e benzeten Bekaroğlu, "Bir türlü belediyeye gelemiyor. Bir kitapçık çıkarmışlar, merkezi hükümette şöyle yaptık, böyle yaptık diye anlatıp duruyorlar. Şu belediyeye bir gelin de, neler yaptığınızı bir görelim" diye konuştu.

"KARAL'IN KRALLIĞINA SON VERECEĞİZ"

AK Parti Rize Milletvekili Hasan KARAL'ın "Krallığına" son vereceklerinin altını çizen Prof. Dr. Mehmet BEKAROĞLU, "Biz geldiğimizde insanlar rahatlayacak, esnaf tedirgin olmayacak. Şimdi başkan buradan geçerse kime kızacak, kime hakaret edecek diye düşünmeyecek. Biz seçildiğimizde ikinci bir şey daha olacak, bu Hasan KARAL, kral gibi dolaşıyor ya, onun bu krallığı da sona erecek ve herkes gibi dolaşmaya başlayacak.  Efendim, Başbakanı mahcup etmeyin diyorlar. Biz Sayın Başbakana hiçbir şey yapmıyoruz ama Hasan KARAL’a yapacağız, Hasan KARAL’ın bu krallığına son vereceğiz" ifadelerini kullandı.

Kaynak :
 
Yorum Ekleyin
Başlık: *
Yorum:
Güvenlik Kodu:
 

KÖŞE YAZARLARI

Gündem ve diğer konularla ilgili konular.

Query Error : (select yazarlar.Resim,yazarlar.Baslik as yazaradsoyad,yazarlar.Eposta as yazareposta,yazilar.*,yazarlar.Baslik as yazarbaslik,MAX(yazilar.Tarih) as yazitarih from yazilar,yazarlar where yazilar.Tarih = (SELECT MAX(Tarih) FROM yazilar where yazarID=yazarlar.ID) AND yazilar.onay=1 AND yazarID=yazarlar.ID group by yazarID order by yazilar.Tarih desc limit 0,3).Expression #4 of SELECT list is not in GROUP BY clause and contains nonaggregated column 'kma0002_sys.yazilar.ID' which is not functionally dependent on columns in GROUP BY clause; this is incompatible with sql_mode=only_full_group_by