Orta Oyunu Beğeni Topladı

Rize Belediyesi, Ramazan ayında da çocukları unutmayarak, Rize İçin Genç Girişim Derneği Tiyatro Topluluğunu Rizeli çocuklarla buluşturdu.


21 Temmuz 2013 14:44
Rize Belediyesi tarafından İsmail Kahraman Kültür Merkezinde hafta sonları düzenlenen Ramazan etkinlikleri ilgi ile izleniyor. Çoğunluğunu çocukların oluşturduğu Programlara Ailelerin de katılımı azımsanmayacak kadar.

Geçtiğimiz Hafta sonu Dünyaca ünlü İllizyonist Sermet ERKİN’in gösterilerinden sonra Bu hafta sonu Rize için genç Girişim Derneği (RİGGD) hazırlamış olduğu Orta Oyunuyla çocukların gönüllerini feth etti. Gençlik yıllarında çok fazla görme fırsatı bulamadıkları Karagöz Hacivat tiplemelerini beğenerek izleyen Anne ve Babalar da bol bol oyuncuları alkışladı.

Ramazan Programları önümüzde ki hafta, 28 Temmuz  Pazar günü Saat 14.00’da, TRT den tanıdığımız Burak Abi ile Çocuk Oyunları etkinliğiyle devam edecek.







Kaynak :
 
Yorum Ekleyin
Başlık: *
Yorum:
Güvenlik Kodu:
 

KÖŞE YAZARLARI

Gündem ve diğer konularla ilgili konular.

Query Error : (select yazarlar.Resim,yazarlar.Baslik as yazaradsoyad,yazarlar.Eposta as yazareposta,yazilar.*,yazarlar.Baslik as yazarbaslik,MAX(yazilar.Tarih) as yazitarih from yazilar,yazarlar where yazilar.Tarih = (SELECT MAX(Tarih) FROM yazilar where yazarID=yazarlar.ID) AND yazilar.onay=1 AND yazarID=yazarlar.ID group by yazarID order by yazilar.Tarih desc limit 0,3).Expression #4 of SELECT list is not in GROUP BY clause and contains nonaggregated column 'kma0002_sys.yazilar.ID' which is not functionally dependent on columns in GROUP BY clause; this is incompatible with sql_mode=only_full_group_by