Rize'de Þifo Mehmet Sesleri

Aykut KOCAMAN ile anlaþamayan Çaykur Rizespor, rotasýný Mehmet ÖZDÝLEK'e çevirdi.


14 Haziran 2014 13:36
Alihan TELATAR'ýn Haberi

Aykut KOCAMAN ile yapýlan görüþmelerden sonuç alýnamamasý üzerine rotayý Mehmet ÖZDÝLEK’e çeviren Rizespor, genç hoca ile masaya oturduðu ve anlaþma yolunda önemli mesafe aldýðý belirtildi.

KOCAMAN OLMAYINCA


Rize’de yeni hedef Mehmet ÖZDÝLEK. Uður TÜTÜNEKER ile yollarýn ayrýlmasýndan sonra teknik adam arayýþlarýna baþlayan Yeþil Mavililer, uzun süredir Fenerbahçe’nin eski çalýþtýrýcýsý Aykut KOCAMAN ile görüþürken, bu görüþmelerden olumlu sonuç alýnamadý. Kocaman ile þartlarda anlaþamayarak bu defteri kapatan Rizespor, teknik adam için rotasýný en son Gençlerbirliði’ni çalýþtýran genç teknik adam Mehmet ÖZDÝLEK’e çevirdiði belirtildi.

"HAFTA BAÞI BÝTER"

Daha öncede Özdilek ile temasa geçen Yeþil-Mavililer, Kocaman ile anlaþamadýktan sonra genç hoca ile görüþmelerini yoðunlaþtýrdý. Özdilek’in Rizespor’un teklifine sýcak baktýðý belirtilirken, Baþkan Metin KALKAVAN’ýn hafta sonunda genç teknik adam ile görüþmelerini olumlu sonuçlandýrarak hoca sorununu hafta baþýna kadar çözmeyi amaçladýðý belirtildi. Kalkavan, "Çarþamba gününe kadar hoca transferini sonuçlandýracaðýz" diye konuþtu.

Kaynak :
 
Yorum Ekleyin
Baþlýk: *
Yorum:
Güvenlik Kodu:
 

KÖÞE YAZARLARI

Gündem ve diðer konularla ilgili konular.

Query Error : (select yazarlar.Resim,yazarlar.Baslik as yazaradsoyad,yazarlar.Eposta as yazareposta,yazilar.*,yazarlar.Baslik as yazarbaslik,MAX(yazilar.Tarih) as yazitarih from yazilar,yazarlar where yazilar.Tarih = (SELECT MAX(Tarih) FROM yazilar where yazarID=yazarlar.ID) AND yazilar.onay=1 AND yazarID=yazarlar.ID group by yazarID order by yazilar.Tarih desc limit 0,3).Expression #4 of SELECT list is not in GROUP BY clause and contains nonaggregated column 'kma0002_sys.yazilar.ID' which is not functionally dependent on columns in GROUP BY clause; this is incompatible with sql_mode=only_full_group_by