Rizespor Yerli Avına Çıktı

Yalçın AYHAN için temaslarını sürdüren Çaykur Rizespor'un bu transferin olumlu sonuçlanmaması halinde Giray KAÇAR ile masaya oturacağı öğrenildi.


27 Haziran 2014 12:14
Teknik Direktör Mehmet Özdilek'in takımın başına geçmesiyle transferde hareketli saatler yaşamaya başlayan Çaykur Rizespor'da Yalçın AYHAN'ın da alternatifi hazır.

Fanatik'in haberine göre Kasımpaşa’dan ayrılan ve bonservisi elinde olan 32 yaşındaki savunmacıdan haber bekleyen Karadeniz temsilcisinin radarına Giray KAÇAR'da girdi.

Özdilek’in verdiği listeyle yola çıkan Yeşil-Mavililer’in Medical Park Antalyaspor’la yollarını ayıran tecrübeli savunmacıyı da B planı olarak elde tuttuğu ifade edildi. Yönetim, Yalçın’dan ret cevabı gelmesi halinde Giray’la masaya oturacak.

Kaynak : FANATİK
 
Yorum Ekleyin
Başlık: *
Yorum:
Güvenlik Kodu:
 

KÖŞE YAZARLARI

Gündem ve diğer konularla ilgili konular.

Query Error : (select yazarlar.Resim,yazarlar.Baslik as yazaradsoyad,yazarlar.Eposta as yazareposta,yazilar.*,yazarlar.Baslik as yazarbaslik,MAX(yazilar.Tarih) as yazitarih from yazilar,yazarlar where yazilar.Tarih = (SELECT MAX(Tarih) FROM yazilar where yazarID=yazarlar.ID) AND yazilar.onay=1 AND yazarID=yazarlar.ID group by yazarID order by yazilar.Tarih desc limit 0,3).Expression #4 of SELECT list is not in GROUP BY clause and contains nonaggregated column 'kma0002_sys.yazilar.ID' which is not functionally dependent on columns in GROUP BY clause; this is incompatible with sql_mode=only_full_group_by