Süleyman Þah Türbesine Takviye

Kara Kuvvetleri Komutaný Orgenereal Hulusi AKAR, olaðandýþý bir durum olmadýðý açýklamasýnda bulundu.


24 Nisan 2014 13:33
Kara Kuvvetleri Komutaný Orgeneral Hulusi AKAR, TBMM'nin 94. açýlýþ yýl dönümü resepsiyonunda gazetecilerin, "Süleyman Þah Türbesi'ne yapýlan askeri takviye" ile ilgili sorularýný yanýtlayarak, konu hakkýnda Baþbakan Recep Tayyip ERDOÐAN ile Dýþiþleri Bakaný Ahmet DAVUTOÐLU'nun gerekli açýklamalarý yaptýðý ve onun dýþýnda söyleyecek bir þeyi olmadýðýný belirtti.

"Gidenler ikmal amaçlý mý?" sorusuna Akar, "Okuyun, orada yazýyor. Sayýn Baþbakan ve Dýþiþleri Bakaný'nýn açýklamalarý var, onlara ilave edecek bir þeyim yok" yanýtýný verdi.

Akar, "Rutinin dýþýnda bir faaliyet denebilir mi?" sorusu üzerine, "Hayýr, hayýr, yok deðil" dedi. "Olaðanüstü bir þey olarak algýlamayalým mý?" sorusuna yanýt verirken Akar, "Hayýr, algýlamayýn. Suriye hudut iç güvenlik harekat bölgesinde bize verilen görevleri en etkin þekilde yapma gayretlerimiz sürüyor. Faaliyetlerimiz planlýdýr, onun dýþýnda herhangi yeni bir geliþme söz konusu deðil" diye konuþtu.

Orgeneral Akar, gazetecilerin ayný konudaki ýsrarlý sorularý üzerine ise "Olaðanüstü bir durum yok. Planlý bir faaliyet" dedi.

ERDOÐAN: "KONVOY YARDIM GÖTÜRÜYOR"

Baþbakan Recep Tayyip ERDOÐAN, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramý nedeniyle Baþbakanlýk'ta düzenlenen programda bir soru üzerine, konvoyun Süleyman Þah Saygý Türbesi'ne yardým götürdüðünü söylemiþti.

Dýþiþleri Bakaný Ahmet DAVUTOÐLU da yaptýðý açýklamada, "Rutin deðiþim tamamlandý. Operasyon haberleri yalandýr" ifadelerini kullanmýþtý.

Kaynak :
 
Yorum Ekleyin
Baþlýk: *
Yorum:
Güvenlik Kodu:
 

KÖÞE YAZARLARI

Gündem ve diðer konularla ilgili konular.

Query Error : (select yazarlar.Resim,yazarlar.Baslik as yazaradsoyad,yazarlar.Eposta as yazareposta,yazilar.*,yazarlar.Baslik as yazarbaslik,MAX(yazilar.Tarih) as yazitarih from yazilar,yazarlar where yazilar.Tarih = (SELECT MAX(Tarih) FROM yazilar where yazarID=yazarlar.ID) AND yazilar.onay=1 AND yazarID=yazarlar.ID group by yazarID order by yazilar.Tarih desc limit 0,3).Expression #4 of SELECT list is not in GROUP BY clause and contains nonaggregated column 'kma0002_sys.yazilar.ID' which is not functionally dependent on columns in GROUP BY clause; this is incompatible with sql_mode=only_full_group_by