İftar Sonrası Silahlar Konuştu

Rize'de önceki akşam Eminettin Mahallesi'nde meydana gelen silahlı kavgada 1 kişi yaralanırken 5 kişi de gözaltına alındı.


04 Temmuz 2014 16:29
Rize Merkez'e bağlı Eminettin Mahallesi'nde önceki akşam iftar sonrası çıkan silahlı kavgada 1 kişi silahla yaralandı, 5 kişi göz altına alındı, olaya karışan ve olay sonrası firar eden 1 kişinin ise aranmasına devam ediliyor.

Daha önce aralarında kız meselesi yüzünden husumet bulunan iki grup saat 21:30 sıralarında Eminettin Mahallesi'nde karşı karşıya gelerek tartışmaya başladı. Tartışmanın arbedeye dönüşmesi üzerine iki grup silahlarına davrandı. Mahalle sakinlerinin emniyet güçlerine haber verdiği olayda 1 kişi silahla yaralandı.

Olay sonrası bölgeye gelen Polis ekipleri kavgaya karışan 5 kişiyi gözaltına alırken kaçan 1 kişinin yakalanması için de çalışma başlattı.

Öte yandan olay öncesi kullandığı ve "Bonzai" olarak tabir edilen uyuşturucu maddenin etkisi ile bir gencin komaya girdiği ve hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

Kaynak :
 
Yorum Ekleyin
Başlık: *
Yorum:
Güvenlik Kodu:
 

KÖŞE YAZARLARI

Gündem ve diğer konularla ilgili konular.

Query Error : (select yazarlar.Resim,yazarlar.Baslik as yazaradsoyad,yazarlar.Eposta as yazareposta,yazilar.*,yazarlar.Baslik as yazarbaslik,MAX(yazilar.Tarih) as yazitarih from yazilar,yazarlar where yazilar.Tarih = (SELECT MAX(Tarih) FROM yazilar where yazarID=yazarlar.ID) AND yazilar.onay=1 AND yazarID=yazarlar.ID group by yazarID order by yazilar.Tarih desc limit 0,3).Expression #4 of SELECT list is not in GROUP BY clause and contains nonaggregated column 'kma0002_sys.yazilar.ID' which is not functionally dependent on columns in GROUP BY clause; this is incompatible with sql_mode=only_full_group_by