Sütlüoğlu'na Hemşeri Ziyareti

Giresun Cumhuriyet Başsavcısı Abidin BOZKAN ve Giresun Vali Yardımcısı Yüksel ÇELİK, Çaykur Genel Müdürü İmdat SÜTLÜOĞLU'nu makamında ziyaret ettiler.


24 Nisan 2014 14:10
Bayram Ali KAVALCI'nın Haberi

Daha önce Gümüşhane Cumhuriyet Başsavcısı ve ardından Adana Cumhuriyet Başsavcı Vekilliği görevini yürüten, son olarak Giresun Cumhuriyet Başsavcılığına atanan Abidin BOZKAN, Rize'nin Ardeşen ilçesindendir.

Giresun Cumhuriyet Başsavcısı Abidin BOZKAN'la birlikte, Çevre Eski Bakanı ve Çaykur Genel Müdürü  SÜTLÜOĞLU'na nezaket ziyaretinde bulunan bir diğer isim Giresun Vali Yardımcısı Yüksel ÇELİK, Rize'nin Çayeli İlçesinden olup, Çaykur Genel Müdürlüğü Müşavirlerinden Sabit ÇELİK'ın kardeşidir. 

Çaykur Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu, "Şehrimizin yetiştirmiş olduğu ve yıllardır ülkemizin değişik bir çok il ve ilçelerinde başarılı görevlerde bulunmuş ve bulunmaya devam eden iki kıymetli bürokrat arkadaşımızın ziyaretinden mutluluk duydum. Kurumumuzda başta yeni organik ürün gammı çeşitliliği olmak üzere, kurumsal ve teknolojik yeniliklerimiz, yeni organik ve paketleme fabrikalarımız, artık bir Türkiye markası olan soğuk içeceğimiz didi ürün çeşitlerimiz, fabrikalarımızda devam eden kapasite ve makine yenilikleri noktalarındaki kapsamlı değişimlerimiz konularındaki çalışmalarımıza yönelik tebriklerinize, teşekkülümüze yönelik ilginize ve nazik ziyaretinize çok teşekkür ediyorum" dedi.



Kaynak :
 
Yorum Ekleyin
Başlık: *
Yorum:
Güvenlik Kodu:
 

KÖŞE YAZARLARI

Gündem ve diğer konularla ilgili konular.

Query Error : (select yazarlar.Resim,yazarlar.Baslik as yazaradsoyad,yazarlar.Eposta as yazareposta,yazilar.*,yazarlar.Baslik as yazarbaslik,MAX(yazilar.Tarih) as yazitarih from yazilar,yazarlar where yazilar.Tarih = (SELECT MAX(Tarih) FROM yazilar where yazarID=yazarlar.ID) AND yazilar.onay=1 AND yazarID=yazarlar.ID group by yazarID order by yazilar.Tarih desc limit 0,3).Expression #4 of SELECT list is not in GROUP BY clause and contains nonaggregated column 'kma0002_sys.yazilar.ID' which is not functionally dependent on columns in GROUP BY clause; this is incompatible with sql_mode=only_full_group_by