Ünlü Aktör Paul Walker Öldü

Hızlı ve Öfkeli filminin baş rol oyuncusu ABD'li aktör Paul WALKER, Los Angeles'ta meydana gelen trafik kazasında yaşamını yitirdi.


01 Aralık 2013 14:55
Beyazperdenin başarılı yapımlarından Hızlı ve Öfkeli (The Fast and the Furious) filminin oyuncusu ABD'li aktör Paul WALKER (40), Los Angeles'ta meydana gelen trafik kazasında yaşamını yitirdi.

Bir arkadaşıyla bağış gecesine katılmak üzere yola çıkan Paul Walker, arkadaşının kullandığı aracın kaza yapması sonucu öldü. Kazada ünlü oyuncunun henüz ismi açıklanmayan arkadaşı da hayatını kaybetti.

15 yaşında bir kızı olan yıldız oyuncunun, son olarak 6'ncısı çekilen Hızlı ve Öfkeli filminin 7'ncisi için yapımcı firma ile çalışmakta olduğu bildirildi.

1980’lerin sonunda modelliğe başlayan Paul WALKER, oyunculuk kariyerine, içlerinde Monster In The Closet (1987) ve Tammy and the T-Rex’in (1994) bulunduğu düşük bütçeli B sınıfı filmlerle başladı. 1993 yılında pembe dizi The Young and The Restless’da (Yalan Rüzgarı) kısa bir süre rol aldı. 1998’de oynadığı ve alaycı eleştiriler alan Meet the Deedles’daki rolüyle ilk kez geniş bir kitleye ulaştı. Ardından Reese Witherspoon'la oynadığı ve lise takımında oynayan bir basketbolcuyu canlandırdığı Pleasentville filmi ile iyi karşılandı. 1999-2001 yılları arasında ise genç izleyiciye hitabeden She’s All That ve Varsity Blue gibi filmlerde oynadı.







Kaynak :
 
Yorum Ekleyin
Başlık: *
Yorum:
Güvenlik Kodu:
 

KÖŞE YAZARLARI

Gündem ve diğer konularla ilgili konular.

Query Error : (select yazarlar.Resim,yazarlar.Baslik as yazaradsoyad,yazarlar.Eposta as yazareposta,yazilar.*,yazarlar.Baslik as yazarbaslik,MAX(yazilar.Tarih) as yazitarih from yazilar,yazarlar where yazilar.Tarih = (SELECT MAX(Tarih) FROM yazilar where yazarID=yazarlar.ID) AND yazilar.onay=1 AND yazarID=yazarlar.ID group by yazarID order by yazilar.Tarih desc limit 0,3).Expression #4 of SELECT list is not in GROUP BY clause and contains nonaggregated column 'kma0002_sys.yazilar.ID' which is not functionally dependent on columns in GROUP BY clause; this is incompatible with sql_mode=only_full_group_by